FAQ 1Ceremoniemuziek

Welke stijlen brengen jullie?  Kunnen jullie een cd afspelen van ons favoriete liedje als het niet in jullie repertorium zit?  Hebben jullie een repertoriumlijst?
De afgelopen jaren kregen wij door vele samenwerkingen de kans om een uitgebreid en uniek repertorium op te bouwen.

Uniek, omdat we uiteenlopende en specifieke stijlen aandurven en passend weten te combineren, telkens zoveel mogelijk afgestemd op uw wensen.

We draaien er tevens onze handen niet voor om, om nieuwe liederen in te studeren of zelfs "op maat" een nieuw lied te schrijven als dit enigszins kan in de tijd die ter beschikking is.

Ons repertorium herbergt zowel songs uit het pop-genre (Engels en Vlaams/Nederlandstalig), alsook traditionele religieuze liederen, klassieke muziek, Keltisch ge├»nspireerde songs of zelfs eigen composities.  

Wanneer iets niet in ons repertorium zit, bekijken wij graag eerst of wij er een mooie en sfeervolle interpretatie van kunnen maken en brengen, die geen afbreuk doet aan het origineel.  We kunnen gerust zeggen dat dat meestal ook wel lukt.  Op eenvoudige vraag per mail of telefonisch sturen wij onze repertoriumlijst vrijblijvend naar u door.  

We proberen cd-opnames te vermijden, maar het kan wel.